Andrea Sharkey, MPH
Andrea Sharkey, MPH

Η Andrea Sharkey είναι Project Manager στο Bureau of Chronic Disease Prevention  / Γραφείο Πρόληψης Χρόνιων Ασθενειών, στο Τμήμα Υγείας & Ψυχικής Υγιεινής του Δήμου Νέας Υόρκης / New York City Department of Health & Mental Hygiene.
Η Andrea Sharkey συντονίζει την Εθνική Πρωτοβουλία για τη μείωση του αλατιού και της ζάχαρης / National Salt and Sugar Reduction Initiative (NSSRI), μια πρωτοβουλία που προωθεί εθελοντικές και σταδιακές μειώσεις της περιεκτικότητας ζάχαρης σε συσκευασμένα τρόφιμα και ποτά. Πρόσθετες αρμοδιότητες σε αυτόν τον ρόλο περιλαμβάνουν τη δημιουργία βάσεων δεδομένων διατροφής για αναλύσεις περιεκτικότητας σε νάτριο και ζάχαρη, τη σύγκληση της συνεργασίας NSSRI, την επίβλεψη της ανάπτυξης και συντήρησης του MenuStat (μια δωρεάν ηλεκτρονική βάση δεδομένων για τη διατροφή των εστιατορίων) και την υποστήριξη διαφόρων προγραμμάτων και πολιτικών που στοχεύουν στη μείωση της εξάπλωσης χρόνιων ασθενειών που σχετίζονται με τη διατροφή.

Σπουδές

Η Andrea Sharkey έχει πτυχίο Master Of Public Health (MPH) από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης και πρώτο πτυχίο ΒΑ (Bachelor of Arts) από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια με θέμα Υγεία και Κοινωνίες.

Επικοινωνία

Εmail: Asharkey1@health.nyc.gov.

Επιστροφή στην πρώτη σελίδα 

 

Σύλλογος Ασθενών με Υπέρταση